Flyttstädning
Om du ska flytta så kanske du redan har fullt upp med allt och skulle hellre vilja anlita någon som kan städa huset så att den är presentbar för eventuella köpare eller hyresperson. Vi gör en innerligt städning på hela huset/lägenheten, detta innebär att vi städar golv, tak, lampor, element, garderob, ugn, kyl- och frysskåp m.m. Så att du kan fokusera på att din flytt går så smidigt som möjligt.

Hemstädning
Du kanske inte hinner med städningen hemma eller bara vill spara tid på städningen för att göra något annat. I sådana fall kan vi erbjuda er en regelbunden hemstädning där vi tillsammans kommer överens om passande dagar och tid.

Trappstädning
Vad vi som företag har mest erfarenhet av är fastighetstjänster som trapphus städning då det vad vad vi först grundade företaget på. Trapphusen städas vanligtvis en gång om ingen annat bestäms, vad det finns att städa beror på hur trapphuset är uppbyggt men de vanligaste områdena är:
– Glasrutor
– Våttorkning av golv och trappor
– Tvättstuga
– Hiss
– Sopning av ev. skräp vid ingången

Kontorstädning
Om du jobbar i ett kontor som kanske behöver en regelbunden städning så att du kan ha ordning och reda när du arbetar så har du kommit rätt! Vi dammsuger, svabbar, tar hand om damm, fläckar och toaletter.

Byggstädning
Efter ombyggnad kan arbetsplatser eller hem se lite stökiga ut. Vi fixar så att det ser rent och fint efter byggandet.

Klottersanering
Vi rensar bort klotter och graffiti som ni kan ha fått på fastigheter.

Fönsterputs
Är det dags för storstädning? Vi kan hjälpa er med att putsa era fönster på insidan, utsidan och mellan så att hela huset får en renare och ljusare intryck.

Golvvård
Vi behandlar ditt golv och återställer den till den bästa möjliga skick när den börjar se sliten och tråkig ut.
Vi utför en lämplig behandling beroende på vilken typ av golv du har.